Alligator Rubberen Remblokken - Voor Campagnolo

48-72hrs

Specificaties Alligator Rubberen Remblokken - Voor Campagnolo

  • Voor Caliper rem: 55mm
  • Voor Campagnolo remen
  • Biedt goede rem vermogen en duurzaamheid.
  • Voor aluminium velgen

Omschrijving

De Alligator Rubberen Remblokken zijn speciaal ontworpen voor Campagnolo remmen en bieden uitstekende remkracht en duurzaamheid. Met een lengte van 55mm zijn deze remblokken geschikt voor caliper remmen en aluminium velgen.

Deze remblokken zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze bieden een uitstekende grip op de velg, waardoor je snel en veilig kunt remmen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en passen ze perfect op Campagnolo remmen.

Als je op zoek bent naar betrouwbare en duurzame remblokken voor je Campagnolo remmen, dan zijn de Alligator Rubberen Remblokken een uitstekende keuze. Met hun goede remvermogen en lange levensduur zorgen ze voor een veilige en comfortabele fietservaring.

Over Alligator

Alligator is een gerenommeerd en populair merk in de wielerwereld. De toewijding en focus op het vervaardigen van hoogwaardige componenten hebben ervoor gezorgd dat het de voorkeur heeft van fietsers van alle disciplines en ervaringsniveaus. Met een breed scala aan producten, waaronder remmen, kettingen, kabels en remblokken, onderscheidt Alligator zich door zijn toewijding aan innovatie en prestaties. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met duurzame en resistente materialen, wat zorgt voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens het trappen. Of je nu een recreatieve fietser bent of een wedstrijdprofessional, vertrouw op Alligator om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Reviews Alligator Rubberen Remblokken - Voor Campagnolo

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Alligator Rubberen Remblokken - Voor Campagnolo kochten, kochten ook

Recent bekeken producten