Alhonga Remklauw Voor/Achter - Zilver

48-72hrs

Specificaties Alhonga Remklauw Voor/Achter - Zilver

  • Dual-pivot design.
  • Met adapter voor voorrem en achterrem.
  • Forged alloy construction.
  • Quick release.
  • Powder coat finish.
  • 39-49mm reach.

Omschrijving

De Alhonga Remklauw Voor/Achter Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remklauw. Het dual-pivot design zorgt voor een krachtige remkracht en een snelle reactietijd, waardoor je veilig en efficiënt kunt remmen. Bovendien wordt deze remklauw geleverd met een adapter voor zowel de voorrem als de achterrem, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Deze remklauw is gemaakt van hoogwaardig gesmeed aluminium, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. De quick release functie maakt het gemakkelijk om de remblokjes te vervangen of de remklauw te verwijderen voor onderhoud. De poedercoating zorgt voor een mooie afwerking en beschermt de remklauw tegen corrosie en slijtage.

Met een bereik van 39-49mm is deze remklauw geschikt voor de meeste fietsen. Of je nu een racefiets, mountainbike of stadsfiets hebt, de Alhonga Remklauw Voor/Achter Zilver biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Kies voor deze remklauw en geniet van een veilige en comfortabele fietservaring!

Reviews Alhonga Remklauw Voor/Achter - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remmen

Klanten die Alhonga Remklauw Voor/Achter - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten