Adapter Omzetten Ahead Stuurpen - Zwart

48-72hrs

Specificaties Adapter Omzetten Ahead Stuurpen - Zwart

  • Met de adapter kun je de Ahead stuurpen monteren op fietsen met een Quill stuurpen.
  • De kleine diameter van de adopter is 22.2 mm en de grootte diameter is 28.6 mm (1"- 1,1/8").
  • Lengte: 150mm.
  • Voor een stuurbuis 1" schroefdraad.
  • Kleur: zwart.

Omschrijving

Met de Adapter Omzetten Ahead Stuurpen Zwart kun je jouw fiets upgraden naar een Ahead stuurpen, zelfs als je fiets momenteel een Quill stuurpen heeft. Deze adapter is ontworpen om de kleine diameter van 22.2 mm van de Quill stuurpen om te zetten naar de grotere diameter van 28.6 mm (1"- 1,1/8") van de Ahead stuurpen. Dit betekent dat je nu kunt genieten van de voordelen van een Ahead stuurpen, zoals een betere stijfheid en een meer aerodynamische positie op de fiets.

De Adapter Omzetten Ahead Stuurpen Zwart heeft een lengte van 150mm en is geschikt voor een stuurbuis met 1" schroefdraad. De adapter is gemaakt van duurzaam materiaal en is afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur. Het is een handige en betaalbare oplossing voor iedereen die zijn fiets wil upgraden zonder de hele stuurpen te hoeven vervangen.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om jouw fiets te verbeteren, dan is de Adapter Omzetten Ahead Stuurpen Zwart een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te installeren en biedt een directe verbetering van de prestaties van jouw fiets. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil!

Reviews Adapter Omzetten Ahead Stuurpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurpennen

Klanten die Adapter Omzetten Ahead Stuurpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten