• Outlet

Santafixie 30mm Achterwiel - Wit - Met kras

€ 79,95 € 39,95

Bespaar 50% (-€ 40,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Santafixie 30mm Achterwiel - Wit - Met kras

 • Santafixie aluminium velg met enkele cosmetische schade of lakkrassen.
 • Geschikt voor gebruik, heeft geen invloed op de veiligheid.
 • 30mm profiel velg.
 • Afgedichte Flip-Flop naaf (Fixed Gear / Single Speed).
 • Maat: 14C-622 (700C).
 • Roestvrije spaken.
 • Wielen met remspoor.
 • Tandwiel niet inbegrepen.
 • Tolerantie van het wiel na centrering: 0,5% (+/-)
 • Spaken: 32
 • Schacht breedte: 120mm
 • Interne breedte: 14mm
 • Totale gewicht: 1300g
Alert De schade aan de velg kan niet precies hetzelfde zijn als op de foto, maar zal vergelijkbaar zijn. De foto's dienen ter referentie.
Deze wiel kan niet worden geretourneerd.

Omschrijving

De Santafixie 30mm Achterwiel Wit is ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een robuust en betrouwbaar achterwiel. Het wiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een profiel velg van 30mm. De afgedichte Flip-Flop naaf is geschikt voor Fixed Gear / Single Speed gebruikers en zorgt voor een soepele en veilige rit.

De velg heeft wat krassen of kleine verfproblemen die puur cosmetisch zijn en geen invloed hebben op uw veiligheid. De overige onderdelen van het wiel, zoals de naaf en spaken, zijn nieuw en in perfecte staat.

Het wiel heeft een maat van 14C-622 (700C) en is uitgerust met roestvrije spaken. Het bevat ook remsporen waardoor het geschikt is voor fietsers die met remmen rijden. Het tandwiel is niet inbegrepen bij de aanschaf van het wiel.

De tolerantie van het wiel na centrering is 0,5% (+/-) en het wiel heeft 32 spaken. De schacht breedte is 120mm en de interne breedte is 14mm. Het totale gewicht van het wiel is 1300g.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en stijlvol achterwiel, dan is de Santafixie 60mm Achterwiel Zwart een goede keuze. Het wiel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren fietsers.

Je hebt een 48mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de veld en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie 30mm Achterwiel - Wit - Met kras

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Santafixie 30mm Achterwiel - Wit - Met kras kochten, kochten ook

Recent bekeken producten