H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

€ 185,00 € 154,90

Bespaar 16% (-€ 30,10)

6-7 Werkdagen

Specificaties H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

  • 23mm diepe velg.
  • De bredere veld voegt stijfheid en weerstand toe. Het profiel lijkt op een tube.
  • G609 aluminium legering die 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering gebruikt in standaard velgproductie.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Velggewicht: 490 gr.
  • Sealed Miche of BLB Track of BLB King naaf.

Omschrijving

De H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel Zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam fietswiel. Dit achterwiel heeft een diepte van 23mm en een bredere velg die zorgt voor extra stijfheid en weerstand. Bovendien heeft deze velg een profiel dat lijkt op dat van een tube, wat de aerodynamica ten goede komt.

Bij de productie van deze velg is gebruik gemaakt van de G609 aluminium legering, die 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering die in standaard velgproductie wordt gebruikt. Daarnaast is het wiel voorzien van een machinale remrand en een gelaste verbinding, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid verder ten goede komt.

Met een gewicht van slechts 490 gram is dit achterwiel ook nog eens licht van gewicht. Deze H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel Zwart wordt geleverd met een naaf van hoge kwaliteit, zoals de Sealed Miche naaf of de BLB Track of BLB King naaf. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam fietswiel dat ook nog eens goed presteert, dan is dit achterwiel zeker een goede keuze.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten