H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

€ 185,00 € 164,90

Bespaar 11% (-€ 20,10)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

  • 23mm diepe velg.
  • De bredere veld voegt stijfheid en weerstand toe. Het profiel lijkt op een tube.
  • G609 aluminium legering die 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering gebruikt in standaard velgproductie.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Velggewicht: 490 gr.
  • Sealed Miche of BLB Track of BLB King naaf.

Omschrijving

Met het H plus Son TB 14 Fixed Gear achterwiel upgrade je jouw fiets naar een hoger niveau. Dit wiel heeft een 23mm diepe velg, waardoor het een strakke uitstraling heeft. Het profiel lijkt op een tube, wat niet alleen voor een unieke look zorgt, maar ook extra stijfheid en weerstand toevoegt aan het wiel.

Het wiel is gemaakt van G609 aluminium legering, wat 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering die in standaard velgproductie wordt gebruikt. Dit zorgt voor een lichtgewicht wiel dat toch sterk genoeg is om je fiets lange tijd te dragen. Het achterwiel heeft een machinale remrand en een gelaste verbinding voor extra stevigheid.

Het H plus Son TB 14 Fixed Gear achterwiel heeft een afmeting van 12-622 (700c) en weegt slechts 490 gram. Het wiel is verkrijgbaar met een sealed Miche of BLB Track of BLB King naaf, die zorgen voor een soepele rit zonder vervelende schokken. Kortom, als je op zoek bent naar een lichtgewicht, maar sterk achterwiel voor je fiets, dan is het H plus Son TB 14 Fixed Gear achterwiel de perfecte keuze!

Je kunt een 23, 25 of 28 band monteren en je hebt een 48mm-binnenband nodig. En het is zeer belangrijk om een velglint tussen de binennband en het wiel te monteren om lekken te voorkomen en verminderen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten