Brooks Femto Fiets Achterlicht

€ 25,00 € 18,99

Bespaar 24% (-€ 6,01)

1 Review
100% of 100
3-4 Werkdagen

Specificaties Brooks Femto Fiets Achterlicht

  • 5 modes om van te kiezen: Een vaste en vier flitsinstellingen.
  • Run Tijd: 30 uur in constante mode en tot 60 uur lang batterij duur in alle vier flitsintellingen.
  • Batterijen: inclusief 2 CR2032 batterijen.
  • Lichtsterkte: 7 lumen.
  • Beugel: eenvoudige rubberen band en clip.
  • Gemakkelijk te installeren, geen gereedschap nodig.
  • Gewicht: 31g.

Omschrijving

De Brooks Femto Achterlicht voor fietsen is eenvoudig aan het stuur of frame te bevestigen met een simpele rubberen band en clip diet de verf od gepolijste oppervlaktes niet zal beschadigen. Dit is een opvallende koperkleurig rode LED achterlicht. Het is klein genoeg om in uw zak op te bergen, en tegelijkertijd fel genoeg om ervoor te zorgen dat je zichtbaar blijft voor andere bestuurders terwijl je 's nachts fietst. Geanodiseerde body met laser geëtste Brooks Logo.

Over Brooks

De geschiedenis van het befaamde Britse zadelmerk Brooks start al in 1865: een jongeman van slechts 19 jaar oud zou ´één van die nieuwbakken fietsen´ gekocht hebben die was uitgerust met een houten zadel dat erg pijnlijk was. Toevallig maakte zijn vader leren zadels voor paarden. Dus begon de jongen, beter bekend als John Boultbee Brooks, in zijn vader´s werkplaats een comfortabel zadel van leer te ontwerpen, wat buigzamer als duurzamer was dan zijn houten voorganger. Enkele maanden later was Brooks een feit en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Brooks ervaring in het maken van zadels gaat nog steeds terug naar het begin en is ongeëvenaard door geen enkel ander merk in de wereld. Ook tegenwoordig worden de zadels namelijk gemaakt met hetzelfde uitgangspunt als waarmee gestart werd; kwaliteit staat voorop, zowel in materiaal als in fabricatie. De leren zadels zijn naast enorm comfortabel ook een lust voor het oog.

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Brooks Femto Fiets Achterlicht kochten, kochten ook

Recent bekeken producten