ABUS Iven Slot 8210

€ 69,95 € 49,95

Bespaar 29% (-€ 20,00)

8 Reviews
100% of 100
4-5 Werkdagen

Specificaties ABUS Iven Slot 8210

 • 8 mm sterk vierkant slot met nieuwe, funcionele, duurzame en flexibele mesh sleeve to om schade aan het verf van het frame te voorkomen.
 • De ketting, het omhulsel en alle onderdelen van het sluitingsmechanisme zijn gemaakt van speciaal gehard staal.
 • Premium cilinder voor hoge bescherming tegen manipulaties, bijvoorbeeld picking.
 • Ergonomisch lock body cover met EVA technology, wat hoge impactresistentia biedt.
 • Twee sleutel komen met het slot.
 • Afmetingen: 55cm lang.
 • Gewicht: 1.93 Kg.

Omschrijving

De ABUS Iven Slot 8210 is een sterk en duurzaam slot dat speciaal is ontworpen voor fietsers. Het slot heeft een vierkante vorm en is gemaakt van 8 mm dik staal, waardoor het zeer moeilijk te breken is. Bovendien is het slot voorzien van een nieuwe, functionele en flexibele mesh sleeve die het verf van het frame beschermt tegen beschadigingen.

Alle onderdelen van het sluitingsmechanisme, inclusief de ketting en het omhulsel, zijn gemaakt van speciaal gehard staal. Dit maakt het slot zeer robuust en bestand tegen manipulaties, zoals picking. Daarnaast beschikt het slot over een premium cilinder die zorgt voor een hoge bescherming tegen diefstal.

Het ergonomische lock body cover van de ABUS Iven Slot 8210 is voorzien van EVA technology, wat zorgt voor een hoge impactresistentie. Dit betekent dat het slot bestand is tegen schokken en stoten, waardoor het langer meegaat. Het slot wordt geleverd met twee sleutels en heeft een lengte van 55 cm en een gewicht van 1.93 kg.

Al met al is de ABUS Iven Slot 8210 een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een sterk en duurzaam slot dat hun fiets beschermt tegen diefstal en beschadigingen.

Over Abus

Abus levert sinds 1924 beveiligingsproducten voor onze huizen, auto's, motors en fietsen. Bij deze Duitse fabrikant staat kwaliteit voorop bij alle ontwerpen en productontwikkelingen, wat zorgt voor uiterst betrouwbare producten die eenvoudige in gebruik zijn. Als businessgroep bevat Abus vestigingen over de hele wereld, hebben zijn producten talrijke onderscheidingen voor kwaliteit ontvangen en werken er meer dan 3.000 mensen.

Reviews ABUS Iven Slot 8210

5/5

100%

8 review(s)

5 Stars

8

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Javier

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  zeer resistent

  De meest resistente die ik tot op de dag van vandaag heb gehad. Ook is de ketting lang genoeg om om een ​​paal of boom te wikkelen.

Klanten die ABUS Iven Slot 8210 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten