Abus Macator Helm - Velvet Black

€ 59,95 € 39,95

Bespaar 33% (-€ 20,00)

48-72hrs

Specificaties Abus Macator Helm - Velvet Black

  • Injectie in mal: helm met een lichtgewicht en stabiel ontwerp dankzij de duurzame verbinding van EPS en de polycarbonaat schaal
  • Anti-insectennet: volledige bescherming tegen insecten
  • Compatibiliteit met verzameld haar : Zeer geschikte helm voor mensen met lang haar
  • Volledige ring: volledige wikkelring, verbonden met het verstelsysteem Insectennet: volledige bescherming tegen insecten
  • Goede ventilatie met 5 luchtinlaten en 8 uitlaten
  • Nauwkeurig Zoom Ace Urban afstelsysteem met een lichtgewicht en compact wiel
  • Gewicht: extreem licht 340 g (maat S).

Omschrijving

De ABUS Macator Helm Velvet Black is een lichtgewicht en stabiel ontwerp, gemaakt van een duurzame verbinding van EPS en polycarbonaat schaal. Het anti-insectennet biedt volledige bescherming tegen insecten, wat vooral handig is voor fietsers die in gebieden rijden waar veel insecten zijn. Bovendien is deze helm zeer geschikt voor mensen met lang haar, dankzij de compatibiliteit met verzameld haar.

De ABUS Macator Helm Velvet Black heeft ook een volledige wikkelring die verbonden is met het verstelsysteem, wat zorgt voor een goede pasvorm en extra veiligheid. De helm heeft ook vijf luchtinlaten en acht uitlaten, wat zorgt voor goede ventilatie tijdens het fietsen.

Tot slot heeft deze helm een nauwkeurig Zoom Ace Urban afstelsysteem met een lichtgewicht en compact wiel. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en extra comfort tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 340 g (maat S) is deze helm ook extreem licht, wat het fietsen nog comfortabeler maakt.

Over Abus

Abus levert sinds 1924 beveiligingsproducten voor onze huizen, auto's, motors en fietsen. Bij deze Duitse fabrikant staat kwaliteit voorop bij alle ontwerpen en productontwikkelingen, wat zorgt voor uiterst betrouwbare producten die eenvoudige in gebruik zijn. Als businessgroep bevat Abus vestigingen over de hele wereld, hebben zijn producten talrijke onderscheidingen voor kwaliteit ontvangen en werken er meer dan 3.000 mensen.

Reviews Abus Macator Helm - Velvet Black

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshelmen

Klanten die Abus Macator Helm - Velvet Black kochten, kochten ook

Recent bekeken producten