8bar Mitte Steel Trekking Fiets - Space Red

€ 1.380,00 € 1.289,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Kenmerken 8bar Mitte Steel Trekking Fiets - Space Red

Stalen frame en vork Stalen frame en vork
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Ideaal voor avontuur Ideaal voor avontuur
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties 8bar Mitte Steel Trekking Fiets - Space Red

LET OP: De foto's van deze fiets zijn representatief omdat de configuratie en dus ook het uiterlijk van deze fiets verandert, omdat de groep transmissiecomponenten kan worden gekozen.

8bar Mitte Steel Trekking Fiets - Space Red:

  • Frame: Chromoly Steel, Reynolds 520 tubing.
  • Voorvork: Chromoly Steel, Reynolds 520 tubing.
  • Wielen: Super Disc, 30mm profile, 32H.
  • Banden: Schwalbe CX Comp / Marathon GT.
  • Groepset: Shimano Deore / Deore XT.
  • Onderdelen: 8bar SUPER / GIGA.
  • Pedalen: Geen / SUPER Slim / MEGA CNC.
  • Zadel: 8bar URBN.

Omschrijving

Wil je de wegen om je heen verkennen, maar heb je niet de juiste fiets om aan de slag te gaan? Een veelzijdige grindfiets zoals de 8bar Mitte Steel Trekking Fiets laat je toe om de paden te betreden die je tot nu toe hebt ontweken en je tours worden verlengd omdat je met deze nieuwe mogelijkheden niet eens van je fiets af wilt! En je kunt comfortabel gaan, want in tegenstelling tot andere gravelmodellen, heeft de 8bar Mitte Steel Trekking een rechte en comfortabele stuur .

En dat is dat je geen schulden hoeft te maken om een grindfiets te hebben. Het merk 8bar, bekend om zijn single speed en track fietsen, heeft een economische, eenvoudige chromoly fiets ontwikkeld. Daarnaast bieden wij je twee manieren om jouw nieuwe Mitte Steel aan te passen: je kunt de transmissiegroep en componenten zelf selecteren, dus je kunt zelf beslissen of en welke pedalen je wilt. Voor de groep heb je twee opties met hydraulische remmen en driedubbele crankstel, SHIMANO Deore en Deore XT. Koop de 8bar Mitte Steel Trekking en ontdek de wereld van wegen zonder asfalt!

Over 8bar

8bar is niet zomaar een ander fietsmerk. Stefan, de oprichter en ware fietsliefhebber, bouwt fietsen vanaf nul en rijdt al meer dan 15 jaar mee in racen. Samen met een collectief van cycle-gekke vrienden, bracht hij hun visie tot leven. Alle 8bar producten omarmen een strak design met minimale branding om ervoor te zorgen dat de kleuren en het ontwerp in de schijnwerper staan.

8bar vangt de progressieve, leuke en gemoedelijke sfeer van Berlijn en de energie uit de stad in haar producten . De finishing touch van het merk is maatwerk, zodat mensen een fiets kunnen hebben die uniek is en perfect aansluit bij hun behoeften.

Andere producten van Gravel fietsen

Klanten die 8bar Mitte Steel Trekking Fiets - Space Red kochten, kochten ook

Recent bekeken producten