8bar KRZBERG v5 Frame - Zwart

€ 608,00 € 608,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties 8bar KRZBERG v5 Frame - Zwart

Frameset voor Fixie en Single Speed Bicycle:

  • Double butted 6066 aluminium.
  • Aero airplane buizen.
  • Custom dropouts.
  • A-head set type: geïntegreerd type 1 -1/8", Ø41mm, 45°.
  • Zadelpen: 27.2 mm.
  • Inclusief zadelbuis.
  • Bottom bracket: BSA / 68mm (Engels schroefdraad).
  • Alleen geschikt voor voorrem.
  • Gewicht: 1900 gr. (1,550g frame, 350g voorvork).

Omschrijving

Het KRZBERG v5 frame werd ontwikkeld door German Art of Engineering om aan de behoeften voor snelle en wendbare city-riding te voldoen. Met zijn agressieve en unieke geometrie is het een perfect frame voor drukke wegen, maar ook voor een snelle criterium races.

Het frame is gebouwd van de beste materiaalen om aan de hoge kwaliteitseisen van 8bar te voldoen. Double butted 6066 lichtgewicht aluminium en een volledige taps toelopende carbon voorvork maken het frame lichter dan ooit. Met zijn lage pro geometrie en de semi-geïntegreerde zadelpen is het ook veel stijver en geeft je fiets een unieke uitstraling.

De KRZBERG v5 komt in drie verschillende kleurentellingen. Matt zwart, gepolijst rauw en de gloednieuwe 8bar team editie, die vanaf 2015 door het 8bar team in races over de hele wereld gebruikt zal worden. Alle frame-sets bevatten een 8bar aero carbon voorvork, een 8bar SUPER A-Head set en een zadelbuis.

Over 8bar

8bar is niet zomaar een ander fietsmerk. Stefan, de oprichter en ware fietsliefhebber, bouwt fietsen vanaf nul en rijdt al meer dan 15 jaar mee in racen. Samen met een collectief van cycle-gekke vrienden, bracht hij hun visie tot leven. Alle 8bar producten omarmen een strak design met minimale branding om ervoor te zorgen dat de kleuren en het ontwerp in de schijnwerper staan.

8bar vangt de progressieve, leuke en gemoedelijke sfeer van Berlijn en de energie uit de stad in haar producten . De finishing touch van het merk is maatwerk, zodat mensen een fiets kunnen hebben die uniek is en perfect aansluit bij hun behoeften.

Andere producten van Frames

Klanten die 8bar KRZBERG v5 Frame - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten