Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 349,95 € 289,95

Bespaar 17% (-€ 60,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Met remoppervlak.
  • Inbouwruimte: 100 voor, 120mm achter.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1Kg (voor) 1,15 kgs (achter).
  • Afgedichten naven. flip/flop Achternaaf (fixed/free).
  • Velglint niet inbegrepen.

Omschrijving

De Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset is de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een sterke, duurzame wielset met een aerodynamisch ontwerp. Met een diepe sectie van 30mm biedt deze wielset niet alleen kracht en duurzaamheid, maar ook een verbeterde aerodynamica.

Deze wielset is geschikt voor diverse vormen van fietsen, zoals trainen, dagelijks gebruik, tourritten en andere tochten. Bovendien beschikt deze wielset over een remoppervlak, waardoor je op elk moment veilig kunt remmen.

Met een inbouwruimte van 100 voor en 120mm achter, is deze wielset geschikt voor de meeste fietsen. Daarnaast heeft de wielset een gewicht van slechts 1 kg voorwiel en 1,15 kg achterwiel, wat betekent dat je fiets lichtgewicht blijft en comfortabel te hanteren is.

Ook beschikt deze wielset over afgedichte naven en een flip/flop achternaaf, zodat je kunt wisselen tussen een fixed gear en een freewheel. Het enige nadeel is dat de velglint niet inbegrepen is, dus zorg ervoor dat je er een aanschaft voor het monteren van de banden.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten