Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 349,95 € 289,95

Bespaar 17% (-€ 60,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Met remoppervlak.
  • Inbouwruimte: 100 voor, 120mm achter.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1Kg (voor) 1,15 kgs (achter).
  • Afgedichten naven. flip/flop Achternaaf (fixed/free).
  • Velglint niet inbegrepen.

Omschrijving

De Velocity Deep V is een extreem lichte gewicht 30mm-profiel velg. Is was eigenlijk bedoeld voor race fietsen, maar het is goed opgenomen in de fixie community vanwege het lichte gewicht, stevigheid en duurzaamheid.

Het is een professioneel. Het kan gebruikt worden voor trainen, gewoon rijden, voor lange afstand wielers en fixed gear. Het is een sterk en goed gevormde velg en één van Velocity´s best sellers.

De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23c, 25c, of 28c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten