Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Wit

€ 349,95 € 289,95

Bespaar 17% (-€ 60,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Wit

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Met remoppervlak.
  • Inbouwruimte: 100 voor, 120mm achter.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1Kg (voor) 1,15 kgs (achter).
  • Afgedichten naven. flip/flop Achternaaf (fixed/free).
  • Velglint niet inbegrepen.

Omschrijving

De Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset Wit is een uitstekende keuze voor de fervente fietser op zoek naar een wielset die zowel stevig als aerodynamisch is. Met een diepe sectie van 30mm biedt deze wielset niet alleen sterkte, maar ook duurzaamheid en aerodynamica, waardoor je gemakkelijk snelheid kunt maken.

Het remoppervlak zorgt voor extra veiligheid tijdens het rijden, terwijl de wielset ook geschikt is voor dagelijkse pendelritten naar het werk of lange tourritten. Met een inbouwruimte van 100 voor en 120mm achter, past deze wielset op de meeste fietsen.

Met verzegelde naven en een flip/flop achternaaf (fixed/free), biedt deze wielset ook veelzijdigheid en flexibiliteit tijdens het fietsen. Het is belangrijk om te onthouden dat de velglint niet is inbegrepen.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die Velocity Deep V CNC Fixed Gear Wielset - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten