Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart ADZ

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole.
  • Zwarte sealed hub.

Omschrijving

Het Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel is een perfecte keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestatievermogen. De velg heeft een indrukwekkende diameter van 700c en is met zijn 14-622 maat geschikt voor de meeste fietsen. Ontworpen om maximale stabiliteit en duurzaamheid te bieden, komt dit wiel met een gewicht van slechts 1,30 kgs.

Met een velgbreedte van 42 mm biedt dit wiel ook voldoende ruimte voor brede banden om off-road avonturen mogelijk te maken. De niet machinale remrand verhoogt de stabiliteit van het wiel en zorgt voor betere remprestaties. Deze velg komt met een 100 mm inbouwruimte voor en een 120 mm inbouwruimte achter, wat het ook geschikt maakt voor een fixed gear configuration.

Dit wiel heeft ook een 32 hole ontwerp met een zwarte sealed hub, wat extra bescherming biedt tegen corrosie en de levensduur van het wiel verlengt. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde fietser, het Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel is een uitstekende keuze voor de meeste fietsers die op zoek zijn naar stabiliteit, duurzaamheid en hoge prestaties.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten