Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

€ 69,95
2 Reviews
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

 • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes en 30mm deep.
 • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
 • Tandwiel 18t.
 • Zonder machine remrand.
 • Inox Spaken.
 • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Deze velgen hebben Geen machinale remrand. De remrand is geschilderd en compatibel met remmen..

Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant. De spaken van wielen met terugtraprem worden altijd gekruisd gespaakt, het is niet mogelijk om deze radiaal gespaakt te lever.

Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

één Stars

0
 1. alejandro

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  zeer prijs prijs

  Zeer prijs prijs, uitstekend wiel

 2. zapponnemaxime

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Perfect, mooie kwaliteit stuk.

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten