Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

€ 69,95
2 Reviews
100% of 100
4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

 • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes en 30mm deep.
 • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
 • Tandwiel 18t.
 • Zonder machine remrand.
 • Inox Spaken.
 • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

De Weinmann Wiel met terugtraprem Zilver is een uitstekende optie voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare set wielen met terugtrapremmen. De velgen zijn 622x14 (700 x 20/23) met 32 gaten en een diepte van 30mm, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie die geschikt is voor dagelijks gebruik.

De terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur) en het tandwiel van 18t geven je de mogelijkheid om gemakkelijk te remmen en te schakelen zonder afhankelijk te zijn van een handrem. Het ontbreken van een machine remrand geeft je de vrijheid om eventueel zelf een specifieke remrand naar keuze te monteren.

Met inox spaken en een totaal gewicht van 1900 gr, is dit wielenset de ideale keuze voor dagelijks gebruik in de stad. De Weinmann Wiel met terugtraprem Zilver is de perfecte aanvulling op elke fiets en biedt functionaliteit en stijl in één pakket.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. alejandro

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  zeer prijs prijs

  Zeer prijs prijs, uitstekend wiel

 2. zapponnemaxime

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Perfect, mooie kwaliteit stuk.

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten