Weinmann Wiel met terugtraprem - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Wit

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes en 30mm deep.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Inox Spaken.
  • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

De Weinmann Wiel met terugtraprem in de kleur wit is een hoogwaardig wiel voor iedere fietsliefhebber die van kwaliteit houdt. Dit wiel is perfect geschikt voor racefietsen en biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig te kunnen fietsen.

De velg heeft een afmeting van 622x14 (700 x 20/23) en is voorzien van 32 gaten en 30mm diepte. Dit maakt het wiel zeer sterk en stevig, wat resulteert in een stabiele fietstocht en een lange levensduur. De terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur) zorgt ervoor dat je veilig en gecontroleerd kunt afremmen wanneer dat nodig is.

Met een tandwiel van 18t is dit wiel geschikt voor de meeste fietsroutes en is de afwezigheid van een machine remrand geen enkel probleem. Het wiel is voorzien van inox spaken en heeft een gewicht van slechts 1900 gram. Dit maakt de Weinmann Wiel met terugtraprem in de kleur wit een uitstekende keuze voor de sportieve fietser die op zoek is naar een hoogwaardig wiel met uitstekende prestaties.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten