Weinmann Wiel met terugtraprem - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Rood

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes 30mm deep.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Inox Spaken.
  • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

Deze Weinmann wiel met terugtraprem is een uitstekende keuze voor fietsers die graag een betrouwbaar en duurzaam wiel willen hebben voor hun fiets. Met een velg van 622x14 (700 x 20/23) en 32 spaakgaten, heeft dit wiel een diepte van 30mm. De terugtraprem Gurpil Hub is een zwarte kleur en het tandwiel heeft een grootte van 18t.

Goed nieuws voor degenen die zich zorgen maken over de remmen dit wiel heeft een terugtraprem en is daarom veilig en betrouwbaar in gebruik. Het wiel is voorzien van Inox spaken wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid tijdens het fietsen.

Dit wiel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel met hoge kwaliteit. Met een gewicht van 1900 gram valt dit wiel ook nog eens onder de lichtere opties op de markt, zodat je nog sneller en gemakkelijker kunt fietsen. Kortom, dit Weinmann wiel met terugtraprem is perfect voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame wiel voor hun fiets.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten