Weinmann Wiel met terugtraprem - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Groen

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes en 30mm deep.
  • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Inox Spaken.
  • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

Weinmann Wiel met terugtraprem Groen is een hoogwaardige fietsvelg die ideaal is voor fietsliefhebbers. De velg heeft een afmeting van 622x14 (700 x 20/23), heeft 32 gaten en is 30 mm diep. De terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur) biedt uitstekende remprestaties en zorgt voor een naadloze rijervaring.

Deze fietsvelg wordt geleverd met een tandwiel van 18 tands en heeft geen machine remrand. Het gebruik van Inox spaken zorgt voor extra duurzaamheid en een lange levensduur van de wielen. Met een gewicht van 1900 gr is het een lichtgewicht wiel dat zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame fietsvelg die perfect past bij jouw fiets, dan is Weinmann Wiel met terugtraprem Groen de juiste keuze. Deze hoogwaardige velg biedt uitstekende prestaties en is verkrijgbaar in een stijlvolle groene kleur die perfect past bij jouw fiets.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten