Weinmann LP18 Voorwiel - Zilver

5-6 Werkdagen

Specificaties Weinmann LP18 Voorwiel - Zilver

  • 18 mm DEEP DISH met mouwen en vastgezette rand.
  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kg.
  • Spacing: 100 mm voor, 120 mm achter.
  • Niet-bewerkte zijwand.
  • Verzegelde zilveren naaf.
  • Tandwielen niet inbegrepen.

Omschrijving

De Weinmann LP18 Voorwiel in Zilver is een geweldige keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbaar en betrouwbaar wiel van hoge kwaliteit voor hun fiets. Met de 18mm diepe, gesleepte en gepinde velg heeft dit wiel een uitstekende aerodynamica en biedt het tegelijkertijd de stabiliteit en stijfheid die nodig zijn voor optimale prestaties. Het wiel heeft een afmeting van 12-622 (700) en heeft een gewicht van slechts 1,30 kg, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.

De afstand tussen de assen van dit wiel is 100mm aan de voorkant en 120mm aan de achterkant. Het wiel heeft een niet-bewerkte zijwand en een afgedichte zilveren naaf, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd. Dit wiel wordt geleverd zonder tandwielen, dus u kunt uw eigen selectie maken op basis van uw rijstijl en voorkeuren.

Al met al is de Weinmann LP18 Voorwiel - Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, duurzaam en prestatiegericht wiel voor een betaalbare prijs. Of u nu uw fiets wilt upgraden of een nieuw project wilt starten, dit wiel is perfect voor u.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 30mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann LP18 Voorwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann LP18 Voorwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten