WIN18 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

4-5 Werkdagen

Specificaties WIN18 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined remrand.

Omschrijving

De WIN18 Fixed Gear Voorwiel is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en hoogwaardig wiel voor hun fixed gear fiets. Dit wiel heeft een gewicht van slechts 1,30 kgs, wat het een van de lichtste opties op de markt maakt.

Het 30mm diepe velgontwerp ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt ook extra stabiliteit en stijfheid aan je fiets. De sleeved en pinned velgconstructie garandeert dat de velg perfect rond en recht blijft, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Dit wiel heeft een inbouwruimte van 100mm voor en 120mm achter, wat betekent dat het op een breed scala aan fietsen kan worden gebruikt. Bovendien heeft het een non machined remrand, wat het ideaal maakt voor fixed gear fietsers die graag zonder remmen rijden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en hoogwaardig voorwiel voor je fixed gear fiets, dan is de WIN18 Fixed Gear Voorwiel de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en upgrade je fiets naar een hoger niveau.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews WIN18 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die WIN18 Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten