Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Zilver

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined remrand.

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam voorwiel voor je fixed gear-fiets, dan is het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel een uitstekende keuze. Dit wiel heeft een 30 mm diepe velg, die sleeved en gepind is voor extra stevigheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

De afmetingen van het wiel zijn 12-622 (700), en het weegt 1,30 kilogram. Dit maakt het wiel licht en wendbaar, waardoor je gemakkelijk door de straten en over de wegen kunt zoeven. Bovendien heeft het wiel een inbouwruimte van 100 mm aan de voorkant en 120 mm aan de achterkant, waardoor het compatibel is met de meeste fixed gear-fietsen.

Een ander voordeel van het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is dat het voorzien is van een non-machined remrand. Hierdoor kun je dit wiel gebruiken zonder dat je een rem aan de fiets hoeft te monteren, wat het een populair alternatief maakt voor degenen die graag zonder remmen rijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten