Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Wit Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Wit Zwart

  • 12-622 (700C).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved and pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • Geen machinale remramd.
  • Afgedichte naaf.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke fixed gear fiets. Dit voorwiel heeft een 12-622 (700C) formaat en weegt slechts 1,30 kgs waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens het fietsen. De 30mm DEEP DISH sleeved en gepinde rand geeft het wiel een opvallende uitstraling en biedt tegelijkertijd extra stevigheid voor een betere prestatie.

De inbouwruimte voor dit wiel is 100mm voor, wat ervoor zorgt dat dit wiel gemakkelijk op de meeste fixed gear fietsen past. Bovendien heeft dit wiel geen machinale remramd, wat het uitermate geschikt maakt voor fixed gear rijders die graag zonder remmen fietsen. Bescherm uw wiel met een afgedichte naaf, zodat het wiel zelfs bij regenachtig weer beschermd blijft tegen mogelijke aantastingen.

Of u nu nieuwe fietswielen nodig heeft of op zoek bent naar een vervanging voor uw huidige fixed gear voorwiel, het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel in wit met zwart is de perfecte oplossing. Met zijn opvallende design en verbeterde prestaties biedt dit wiel alles wat u nodig heeft voor een succesvolle rit.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Wit Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Wit Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten