Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Wit CNC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Wit CNC

  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned velg.
  • 12-622 (700).
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • Met machinale remrand.
  • Witte naaf.
  • Tandwielen niet inbegrepen.

Omschrijving

Het Weinmann Fixed Gear Voorwiel Wit CNC is een hoogwaardig fietsonderdeel voor de echte fietsliefhebber. Met een 30mm diepe velg en sleeved en pinned technologie is dit voorwiel niet alleen robuust maar ook aerodynamisch vervormd. Het heeft een inbouwruimte van 100 mm voor gemakkelijke montage op je fiets.

Dit voorwiel heeft ook een machinale remrand waardoor het gemakkelijker en veiliger is om af te remmen tijdens het rijden. De witte naaf geeft een strakke en moderne look die je fiets echt zal laten opvallen.

Houd er rekening mee dat dit product geen tandwielen bevat en apart moeten worden gekocht. Als je een minimalistisch design wilt creëren voor je fiets of een fiets wilt bouwen voor een fixed gear evenement, dan is het Weinmann Fixed Gear Voorwiel Wit CNC zeker een goede keuze.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Wit CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Wit CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten