Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Rood

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined sidewall.

Omschrijving

Een rood voorwiel van Weinmann DP18 Fixed Gear is een geweldige toevoeging voor je fiets. Het wiel is ontworpen voor een vaste versnelling en heeft een 12-622, wat overeenkomt met 700. Met een gewicht van slechts 1,30 kg is het lichtgewicht en zal het je fiets niet verzwaren.

Het 30mm diepe wiel heeft een gesleepte en gepinde velg, waardoor het duurzaam en betrouwbaar is. Het is geschikt voor een inbouwruimte van 100mm voor en 120mm achter. De non machined sidewall van dit voorwiel zorgt voor extra stabiliteit en gecontroleerde bewegingen terwijl je fietst.

Of je nu een beginnende fietser bent of een ervaren rijder, het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel Rood geeft je de kans om te genieten van een soepele rit en efficiëntie. Zorg ervoor dat dit wiel de volgende keer dat je gaat fietsen op je fiets is gemonteerd.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten