Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Groen

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • Niet machinale remrand.

Omschrijving

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is het perfecte wiel voor wie op zoek is naar een stijlvolle en betrouwbare optie voor zijn of haar fixed gear fiets. Dit wiel heeft een fraaie groene kleur en valt op door zijn 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim. Dit wiel is ontworpen om te presteren en er goed uit te zien, perfect voor fietsers die zowel stijl als prestatie belangrijk vinden.

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel is ook opvallend licht, met een gewicht van slechts 1,30 kilo. Dit maakt het wiel zeer geschikt voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel dat krachtig en wendbaar is, zonder concessies te doen aan gewicht en aerodynamica.

Het voorwiel is ontworpen met een inbouwruimte van 100mm, zodat het past bij de meeste fixed gear fietsen. Bovendien heeft dit wiel geen machinale remrand, waardoor het zeer geschikt is voor fietsers die gebruik maken van een andere remmethode of die zonder remmen rijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten