Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Geel

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Geel

  • 12-622 (700C).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • Niet-machinale remrand.

Omschrijving

Met het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel Geel haal je een hoogwaardig en betrouwbaar wiel in huis. Dit wiel heeft een diameter van 700C en een breedte van 12-622, waardoor het perfect is voor de meeste fietsen. Bovendien heeft dit wiel een gewicht van slechts 1,30 kg, waardoor het licht en wendbaar is tijdens het fietsen.

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel Geel is voorzien van een 30mm diepe velg die sleeved en pinned is. Dit zorgt voor een stevige constructie die lang meegaat en bestand is tegen flinke klappen en stoten. De inbouwruimte bedraagt 100mm, zodat het wiel in de meeste voorvorken past.

Dit wiel beschikt over een niet-machinale remrand, waardoor het niet geschikt is om te remmen met een velgrem. Ben je op zoek naar een wiel voor een fixie of singlespeed? Dan is het Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel Geel een uitstekende keuze. Met zijn opvallende gele kleur en solide constructie ben je verzekerd van een fraai en betrouwbaar wiel voor je fiets.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten