Vragen?

Bel ons op 085-20 84 202 M-V van 10h tot 19h

De grootste online winkel voor fixie fietsen in Europa

U hebt niets in uw winkelwagen.

Promo

  Velocity Deep V Voorwiel - Wit

  Sku: Delantera Velocity Deep V Blanco

  Beschikbaarheid: In voorraad

  € 120,00
  preview next
  OF

  Artikel details

  Voorwiel Fixie.
  Fabrikant: Velocity.
  Kleur: Wit.

  Delantera Velocity Deep V Blanco 1

  Meer afbeeldingen

  • Delantera Velocity Deep V Blanco 1
  • Delantera Velocity Deep V Blanco 3
  • Delantera Velocity Deep V Blanco 2
  • Delantera Velocity Deep V Blanco 4

  Details

  Voorwiel Fixie.
  · 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  · Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  · Inbouwruimte: 100mm voor.
  · 12-622 (700C).
  · Gewicht: 1 kgs.
  · Sealed Zwarte Miche naaf.

  Beschrijving

  De Velocity Deep V is een extreem lichte gewicht 30mm-profiel velg. Is was eigenlijk bedoeld voor race fietsen, maar het is goed opgenomen in de fixie community vanwege het lichte gewicht, stevigheid en duurzaamheid.

  Het is een professioneel, en elegante velg met een Miche naaf. Het kan gebruikt worden voor trainen, gewoon rijden, voor lange afstand wielers en fixed gear. Het is een sterk en goed gevormde velg en één van Velocity´s best sellers.

  De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.


  Over Velocity

  Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

  In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

  De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x