Velocity Deep V Voorwiel - Wit

€ 179,95 € 139,99

Bespaar 22% (-€ 39,96)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V Voorwiel - Wit

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Inbouwruimte: 100mm voor.
  • 12-622 (700C).
  • Gewicht: 1 kgs.
  • Verzegelde zwarte naaf.

Omschrijving

De Velocity Deep V Voorwiel Wit is een geweldige keuze voor wielrenners vanwege zijn 30mm diepe velg. Het diepe profiel zorgt voor extra stevigheid en aerodynamica, waardoor je gemakkelijker hoge snelheden kunt bereiken en langere afstanden af kunt leggen. Door de duurzaamheid van dit wiel, kun je het gebruiken voor dagelijks woon-werkverkeer, trainingssessies en tourritten.

Dit wiel heeft een inbouwruimte van 100mm voor en is 12-622 (700C). Met een gewicht van 1 kg is dit wiel niet het lichtste op de markt, maar het biedt wel veel stabiliteit. Om ervoor te zorgen dat je een soepele rit ervaart, heeft dit wiel een verzegelde zwarte naaf. Dit voorkomt vuil-, stof- en waterinfiltratie, en het vermindert de wrijving die kan optreden tijdens het fietsen.

De Velocity Deep V Voorwiel Wit is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een wiel met veel kracht en duurzaamheid zonder de esthetiek te verwaarlozen. Het gestroomlijnde design zorgt ervoor dat je fiets er fantastisch uitziet, terwijl de stevige constructie betrouwbaarheid en stabiliteit biedt.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V Voorwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Velocity Deep V Voorwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten