Origin8 Wiel met terugtraprem - Zwart ADZ

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Wiel met terugtraprem - Zwart ADZ

  • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 36 holes with 42mm deep.
  • Terugtraprem Gurpil naaf.
  • Gewicht: 1,90 kgs.
  • Tandwiel 18t.
  • Zonder machine remrand.
  • Roestvrije spaken.

Omschrijving

De Origin8 Wiel met terugtraprem Zwart ADZ is een uitstekende keuze voor fietsfans die op zoek zijn naar een betrouwbaar achterwiel met een terugtraprem. Dit wiel is ontworpen met de 622x14 velgmaat en biedt 36 gaten met een diepte van 42mm.

De terugtraprem Gurpil naaf zorgt voor een soepele en veilige remervaring. Met een gewicht van 1,90 kgs is dit wiel lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Het tandwiel van 18t is perfect voor recreatief gebruik en biedt voldoende snelheid om op efficiënte wijze en probleemloos over diverse soorten terrein te navigeren.

Het wiel is ontworpen zonder machine remrand en gebruikt roestvrije spaken die niet alleen duurzaam en sterk zijn, maar ook bestand tegen corrosie en slijtage. Met zijn prachtige zwarte kleur past dit wiel bij elke fietsstijl en is het een slimme investering voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar achterwiel met een terugtraprem.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Wiel met terugtraprem - Zwart ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Wiel met terugtraprem - Zwart ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten