Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel

€ 125,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel

  • Velg: 622x14 36H / 700C.
  • Wiel Hub: Sturmey Archer SRF3 met 3 versnellingen.
  • 3 versnellingen hub zonder rem (freewheel).
  • Classic 3 versnellingen ratio van 177%.
  • Sturmey Archer SRF3 specifications (PDF).
  • Hub Shell materiaal - 6061 Aluminum.
  • As Lengte - 163mm. Over Locknut Dimensies - 117mm
  • Zwarte Spaken.

Omschrijving

De Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam achterwiel. Dit wiel heeft een velg van 622x14 36H / 700C en een wielnaaf van Sturmey Archer SRF3 met 3 versnellingen. De hub heeft geen rem (freewheel) en heeft een klassieke 3-versnellingsverhouding van 177%.

De Sturmey Archer SRF3 specificaties zijn te vinden in de bijgevoegde PDF. De hub shell is gemaakt van 6061 aluminium en de aslengte is 163 mm. De over locknut afmetingen zijn 117 mm. Het wiel heeft zwarte spaken en is geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Met de Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel kunt u genieten van een soepele en comfortabele rit. Het is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam achterwiel dat geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann DP18 3 Speed Achterwiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten