Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Bright Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Bright Zwart

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet-machinale remrand.
  • sealed naaf.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

De Origin8 Fixed Gear Achterwiel is een kwalitatief hoogstaand wiel dat gemaakt is voor de fanatieke fietser. Het wiel heeft een afmeting van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,45 kgs, waardoor het een lichtgewicht en wendbaar wiel is.

Met O.L.D 120mm past dit wiel op bijna elke fixie fiets. De velgen van 42mm zijn voorzien van een niet-machinale remrand. De sealed naaf zorgt voor soepel draaiende wielen met minimale weerstand. Het flip / flop systeem maakt het mogelijk om de rembeugel aan de andere kant van het wiel te plaatsen, waardoor het wiel geschikt is voor zowel links- als rechtshandige fietsers.

De Origin8 Fixed Gear Achterwiel in het Bright Zwart is een eyecatcher op elke fiets. De hoge kwaliteit van dit wiel maakt het geschikt voor zowel professionele fietsers als fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een product om hun fiets te upgraden.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Bright Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Bright Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten