Weinmann G42 Achterwiel - Wit B/N

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Wit B/N

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

De Weinmann G42 Achterwiel Wit B/N is een uitstekende keuze voor de serieuze fietser die op zoek is naar goede kwaliteit wielen voor zijn fiets. Dit achterwiel heeft een formaat van 14-622 (700c) en weegt slechts 1,45 kilogram. Met een O.L.D van 120 millimeter past het wiel perfect op veel verschillende fietsen.

De G42 42mm velgen zijn niet voorzien van een machinale remrand, wat zorgt voor een klassieke uitstraling en een betere grip tijdens het remmen. De spaken zijn van DT Swiss 2.0, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. De achternaaf is verzegeld om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, en biedt daardoor een uitstekende betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met het flip/flop systeem kun je de richting van het achterwiel eenvoudig veranderen, waardoor je je fiets aan verschillende behoeften kunt aanpassen. Overall is de Weinmann G42 Achterwiel Wit B/N een betrouwbare keuze voor serieuze fietsers die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid voor hun rijervaring.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Wit B/N

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Wit B/N kochten, kochten ook

Recent bekeken producten