Weinmann G42 Achterwiel - Wit CNC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Wit CNC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Witte sealed naaf.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

Dit Weinmann G42 achterwiel is een geweldige toevoeging aan je fiets. Met een gewicht van slechts 1,45 kg is dit wiel een lichtgewicht en zorgt het voor een soepele rit. De G42 42mm velgen, zonder remrand, bieden maximale prestaties zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van je fiets.

De spaken van dit wiel zijn gemaakt door DT Swiss 2.0 en zijn duurzaam en betrouwbaar. De witte sealed naaf van het wiel zorgt voor een gladde en stille rit en is gemakkelijk te onderhouden. Het flip/flop systeem maakt het mogelijk om het wiel te monteren met een vaste tandwiel of een vrijloopnaaf, afhankelijk van je voorkeur.

Met een O.L.D van 120mm past dit wiel bij de meeste fietsen en is het gemakkelijk te installeren. De 14-622 (700c) maakt dit wiel geschikt voor de meeste weg- en stadsfietsen. Krijg nu de Weinmann G42 achterwiel en verbeter de prestaties en het uiterlijk van je fiets.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Wit CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Wit CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten