Weinmann G42 Achterwiel - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Wit

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, geen machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Afgedichte naaf.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

De Weinmann G42 Achterwiel in het wit is een perfecte keuze voor elke fietser. Breng je fiets naar een hoger niveau met dit wiel, dat speciaal is ontworpen voor maximale prestaties en comfort tijdens het rijden. Het wiel heeft een diameter van 14-622 (700c) en is geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Dit achterwiel weegt slechts 1,45 kg, waardoor het lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren is. De G42 42mm velgen zorgen voor extra stabiliteit en duurzaamheid tijdens het rijden. Er is geen machinale remrand op dit wiel, waardoor het extra veilig en betrouwbaar is.

De Weinmann G42 Achterwiel is voorzien van DT Swiss 2.0 spaken die bijdragen aan de sterkte van het wiel. De afgedichte naaf beschermt het wiel tegen vuil en vocht, waardoor de slijtage vermindert en je langer plezier hebt van je fietswiel. Het Flip / flop systeem zorgt voor gemakkelijke uitwisseling van het tandwiel zonder gereedschap.

Als je op zoek bent naar een sterk, stabiel en duurzaam achterwiel voor je fiets dan is de Weinmann G42 Achterwiel in het wit de perfecte keuze. Creëer een veilige en comfortabele rijervaring met dit wiel van topkwaliteit.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten