Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Azure

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Azure

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Sealed naaf.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

Het Origin8 Fixed Gear Achterwiel Azure is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam wiel voor hun fiets. Dit wiel heeft een 14-622 (700c) grootte en een gewicht van 1,45 kgs, wat betekent dat het licht is en gemakkelijk te manoeuvreren. Met een O.L.D van 120mm, biedt dit wiel precies de juiste pasvorm voor de meeste fietsen.

De Origin8 42mm velgen zijn speciaal ontworpen voor fixed-gear fietsen en bieden een betrouwbare en stabiele ondersteuning tijdens het fietsen. De niet-machinale remrand zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt remmen wanneer dat nodig is. De sealed naaf en het flip / flop system bieden extra veelzijdigheid en maken het gemakkelijker om te schakelen tussen fixed-gear en single-speed rijden.

Kortom, het Origin8 Fixed Gear Achterwiel Azure biedt fietsers een betrouwbaar en duurzaam wiel met de functionaliteit en veelzijdigheid die nodig is voor elk type rit. Of je nu op zoek bent naar een wiel voor woon-werkverkeer, training of toerfietsen, dit wiel is de juiste keuze voor jou. Bestel het vandaag nog en ervaar de best mogelijke fietservaring!

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Azure

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Azure kochten, kochten ook

Recent bekeken producten