Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

Dit is het Origin8 Fixed Gear Achterwiel in helder rood, een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties. Dit wiel heeft een 14-622 (700c) maat en een gewicht van 1,45 kg, wat het perfect maakt voor gemakkelijke en snelle fietsritten. Met een O.L.D van 120 mm zorgt dit wiel voor de juiste stijfheid wat resulteert in een soepele en zeer responsieve rit.

De Origin8 42mm velgen van dit wiel zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle soorten terrein en zijn voorzien van niet-machinale remranden wat zorgt voor betrouwbaarheid en optimale prestaties in bijna alle weersomstandigheden. De spaken zijn uitgevoerd door DT Swiss 2.0. De achternaaf is verzegeld voor de bescherming tegen stof en vochtigheid, waardoor het achterwiel langer meegaat dan andere wielen.

Het Flip / Flop-systeem geeft de rijder de mogelijkheid om tussen een vast tandwiel en een vrije-loop tandwiel te kiezen, waardoor dit wiel veelzijdig is. Kortom, het Origin8 Fixed Gear Achterwiel biedt een combinatie van uitstekende kwaliteit, prestaties en veelzijdigheid voor fietsers van alle niveaus.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten