Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood ADZ

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood ADZ

  • 14-622 (700)C.
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet-machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Sealed naaf.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

Het Origin8 Fixed Gear Achterwiel is een hoogwaardig wiel voor een fixed gear fiets. Het wiel heeft een afmeting van 14-622 (700)C en een gewicht van 1,45 kg. De O.L.D. (over locknut dimension) maat is 120mm, wat de compatibiliteit met diverse fietsframes waarborgt.

Het wiel is uitgerust met 42mm Origin8 velgen met een niet-machinale remrand. Hierdoor is het wiel uitermate geschikt voor fixed gear fietsen. De velgen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een optimale balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid. Verder is het wiel voorzien van DT Swiss 2.0 spaken die bijdragen aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het wiel.

De naaf van het Origin8 Fixed Gear Achterwiel is voorzien van een flip/flop systeem. Hiermee kan de fietser kiezen tussen een fixed gear of een single speed configuratie. De naaf is daarnaast afgesloten met een lager dat voor een soepelere rotatie moet zorgen en de duurzaamheid van de naaf moet verlengen. Dit wiel is een ideale keuze voor iedere fietser die op zoek is naar betrouwbaarheid, veelzijdigheid en kwaliteit.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Rood ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten