Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Purple ADZ

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Purple ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

Op zoek naar een hoge kwaliteit fixed gear achterwiel in een stijlvolle kleur? Zoek niet verder dan de Origin8 Fixed Gear Achterwiel Purple ADZ. Dit wiel is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren en heeft een solide en duurzame constructie die geschikt is voor langdurig gebruik.

Met een 14-622 (700c) afmeting, weegt de wiel slechts 1,45 kgs en past gemakkelijk op de meeste fietsen. Dit wiel heeft ook een O.L.D 120mm en is uitgerust met Origin8 42mm velgen en DT Swiss 2.0 spaken. De machinale remrand ontbreekt, wat het wiel nog lichter maakt en zorgt voor een schoner uiterlijk.

De achternaaf van dit wiel is verzegeld om de levensduur te verlengen en het flip/flop systeem zorgt voor eenvoudige omschakeling tussen fixed gear en single speed. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar wiel voor dagelijks fietsen of voor street racing, de Origin8 Fixed Gear Achterwiel Purple ADZ is de perfecte keuze.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Purple ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Purple ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten