Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Matt Zwart CNC

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Matt Zwart CNC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen.
  • Spaken: 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

De Origin8 Fixed Gear Achterwiel Matt Zwart CNC is een high-end achterwiel geschikt voor fixed gear fietsen. Dit wiel heeft een velgmaat van 14-622 (700c) en weegt slechts 1,45 kg. Het wiel beschikt over een O.L.D van 120 mm en is voorzien van Origin8 42 mm velgen en 2.0 spaken.

Deze achternaaf is verzegeld en beschikt over een flip / flop systeem, wat inhoudt dat het wiel kan worden omgedraaid zodat je kunt kiezen uit twee versnellingen. Dit maakt het wiel zeer geschikt voor vaste versnelling fietsen zoals fixies en singlespeeds.

De matzwarte CNC afwerking geeft het wiel een stoere, industriële look die perfect past bij het minimalistische design van fixed gear fietsen. Met dit wiel verbeter je de prestaties van je fiets en maak je een echt statement op de weg.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Matt Zwart CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Matt Zwart CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten