Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Mat Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Mat Zwart

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

De Origin8 Fixed Gear Achterwiel is een uitstekende keuze voor de liefhebbers van fixed gear fietsen. Dit wiel heeft een 14-622 (700c) maat en weegt slechts 1,45 kg, wat het uiterst licht en wendbaar maakt. Het wiel is geschikt voor een achternaaf breedte van 120mm.

De Origin8 42mm velgen zijn duurzaam en hebben een niet-machinale remrand, waardoor u kunt genieten van soepel en nauwkeurig remmen. Ook beschikt dit achterwiel over DT Swiss 2.0 spaken die zorgen voor een stabiele en veilige rijervaring.

Een ander hoogtepunt van de Origin8 Fixed Gear Achterwiel is het flip/flop-systeem. Hierdoor kunt u de positie van het wiel veranderen en de wielrenervaring aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Kortom, de Origin8 Fixed Gear Achterwiel biedt de perfecte combinatie van prestatie en flexibiliteit voor elke liefhebber van fixed gear fietsen.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten