Weinmann G42 Achterwiel - Groen PC

5-6 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Groen PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

De Weinmann G42 Achterwiel Groen PC is een hoogwaardig fietswiel dat perfect geschikt is voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties. Dit wiel heeft een diameter van 14-622 (700c) en is lichtgewicht met een gewicht van slechts 1,45 kgs. Het wiel is voorzien van G42 42 mm velgen die zijn uitgerust met een niet-machinale remrand.

Wat dit wiel zo speciaal maakt, zijn de spaken. De DT Swiss 2.0 spaken zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar geven het wiel ook een unieke uitstraling. De achternaaf is verzegeld om ervoor te zorgen dat vuil en stof buiten blijven en zo de levensduur van het wiel verlengen.

Een ander voordeel van de Weinmann G42 Achterwiel Groen PC is het Flip / Flop-systeem. Dit systeem maakt het makkelijk om de as van het wiel om te draaien, zodat het wiel compatibel is met meerdere typen fietsen. In combinatie met de O.L.D 120 mm breedte past dit wiel dus op de meeste fietsen.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig fietswiel dat prestaties en kwaliteit levert, dan is de Weinmann G42 Achterwiel Groen PC zeker de beste keuze. Dit wiel is perfect voor fietsers die graag lange afstanden afleggen of gewoon genieten van een soepele en betrouwbare rit op hun fiets.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Groen PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Groen PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten