Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Blauw ADZ

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Blauw ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

Met het Origin8 vaste achterwiel in het blauw ADZ kies je voor een wiel van hoge kwaliteit voor je fiets. Het wiel heeft een afmeting van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,45 kgs. De O.L.D. (over locknut distance) is 120mm, wat betekent dat het wiel goed past op frames met een afstand van 120mm tussen de dropouts.

Het wiel is voorzien van Origin8 42mm velgen met een niet-machinale remrand en DT Swiss 2.0 spaken. Het achternaaf is verzegeld, waardoor het wiel goed bestand is tegen vuil en vocht. Bovendien beschikt het over een flip/flop systeem, waarmee je tussen twee tandwielen kunt wisselen voor verschillende doeleinden.

Dit achterwiel is geschikt voor fixed gear fietsers die op zoek zijn naar een optimaal rijcomfort en stijl. Het wiel is dankzij de mooie blauwe kleur een echte eyecatcher en zal ervoor zorgen dat je gezien wordt op de weg. Het is een duurzaam wiel waar je vele kilometers plezier van zult hebben.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Blauw ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Achterwiel - Blauw ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten