Weinmann G42 Achterwiel - Blauw PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Blauw PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet-machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

Het Weinmann G42 achterwiel is een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wielset voor hun racefiets. Dit wiel heeft een blauwe PC afwerking en is gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste prestaties te bieden.

De G42 42mm velgen van dit wiel hebben een niet-machinale remrand die zorgt voor een betere remkracht en minder slijtage aan de velgen. Het Flip / flop systeem maakt het mogelijk om het wiel eenvoudig om te draaien en het achterste tandwiel te veranderen, waardoor het geschikt is voor fixie fietsen of single-speed fietsen.

Dit achterwiel heeft een gewicht van slechts 1,45 kg en een O.L.D van 120 mm, waardoor het gemakkelijk te hanteren is en compatibel is met de meeste racefietsen. De spaken van dit wiel zijn van DT Swiss 2.0, wat zorgt voor een hoge stijfheid en betere krachtoverdracht.

Kortom, als u een wielset wilt die betrouwbaar, duurzaam, en van hoge kwaliteit is, dan is het Weinmann G42 achterwiel de juiste keuze voor u.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Blauw PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Blauw PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten