Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Zilver HP

3-4 Werkdagen

Specificaties Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Zilver HP

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole.
  • Aluminium sealed hub.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuw voorwiel voor je fixed gear fiets? Dan is de Origin8 Fixed Gear Voorwiel in zilver HP misschien wel de perfecte keuze voor jou. Dit wiel heeft een diameter van 14-622 (700c) en een gewicht van slechts 1,30 kg.

De Origin8 42mm velgen zijn voorzien van een niet-machinale remrand, wat betekent dat dit wiel het beste geschikt is voor rijders die niet afhankelijk zijn van remblokken. De inbouwruimte is 100mm voor en 120mm achter, en het wiel heeft 32 gaten. Dit wiel is dus sterk en duurzaam, perfect voor ruige ritjes en uitdagende parcoursen.

Tot slot is de aluminium sealed hub een fantastische toevoeging aan dit wiel. Deze hub vermindert de wrijving en zorgt voor een soepele rit. Met dit wiel zul je zeker genieten van een verbeterde rijervaring die zowel snel als comfortabel is.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Zilver HP

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Zilver HP kochten, kochten ook

Recent bekeken producten