G42 Fixed Gear Voorwiel - Wit/Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties G42 Fixed Gear Voorwiel - Wit/Zwart

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole.
  • Zwarte sealed hub.

Omschrijving

Het G42 Fixed Gear voorwiel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle upgrade voor hun fiets. Dit wiel heeft een 14-622 (700c) formaat en een gewicht van 1,30 kg, waardoor het lichter en sneller is dan veel standaardwielen.

De G42 velgen zijn 42 mm breed en zorgen voor een stevige en stabiele rit. Het wiel heeft een inbouwruimte van 100 mm voor en 120 mm achter, wat het compatibel maakt met veel verschillende fietsframes. Het heeft ook 32 spaken om de sterkte en duurzaamheid te garanderen.

Dit wiel heeft een opvallend ontwerp met een witte en zwarte kleurstelling en een afgedichte naaf voor een soepele en efficiënte werking. Het is ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig wiel dat zowel functioneel als stijlvol is en perfect te gebruiken is voor fietsers alleniveaus.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews G42 Fixed Gear Voorwiel - Wit/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die G42 Fixed Gear Voorwiel - Wit/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten