Weinmann G42 Voorwiel - Wit CNC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - Wit CNC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole, Mach1 roestvrij stalen spaken.

Omschrijving

De Weinmann G42 Voorwiel Wit CNC is een hoogwaardig wiel voor de serieuze fietser. Dit voorwiel heeft een 14-622 (700c) maat en weegt slechts 1,30 kgs. De G42 42mm velgen maken het wiel stevig en betrouwbaar, terwijl de niet-machinale remrand zorgt voor uitstekende remprestaties.

Het wiel heeft een 100mm inbouwruimte voor en een 120mm inbouwruimte achter, waardoor het zeer veelzijdig is. Met 32 gaten is het voorzien van Mach1 roestvrij stalen spaken, die duurzaam en stevig zijn en zorgen voor langdurige prestaties. Het wiel is perfect voor fietsers die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en prestaties.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, duurzaam en hoogwaardig voorwiel voor je fiets, dan is de Weinmann G42 Voorwiel Wit CNC een uitstekende keuze. Met zijn stevige constructie, uitstekende remprestaties en veelzijdigheid is het wiel ideaal voor zowel professionele als amateurfietsers die de beste prestaties willen leveren tijdens hun training of wedstrijden.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - Wit CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - Wit CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten