Weinmann G42 Voorwiel - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - Wit

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, geen machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor.
  • 32 hole, dt swiss 2.0 roestvrij stalen spaken.
  • Witte naaf.

Omschrijving

De Weinmann G42 Voorwiel in de kleur wit is een geweldige keuze voor zowel recreatieve als professionele fietsers. Met een diameter van 14-622 (700c) en een gewicht van slechts 1,30 kg biedt dit voorwiel een perfecte balans tussen snelheid en duurzaamheid.

De G42 42mm velgen zijn ontworpen zonder machinale remrand, waardoor het wiel lichter en beter handelbaar is. Het voorwiel heeft een inbouwruimte van 100mm, en is uitgerust met 32 gaten voor DT Swiss 2.0 roestvrijstalen spaken. Dit zorgt voor optimale stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs op de ruigste wegen.

Deze Weinmann G42 is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. De witte naaf voegt een stijlvolle touch toe aan je fiets. Dit voorwiel is een uitstekende keuze voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten