Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Orange PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Orange PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor.
  • 32 hole.
  • Zwarte sealed naaf.

Omschrijving

Het Origin8 Fixed Gear Voorwiel in fel oranje is een perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel met een opvallende kleur en een stevige constructie. Met een afmeting van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,30 kgs, is dit voorwiel ontworpen om te presteren en lang mee te gaan.

De Origin8 42mm velgen zijn voorzien van een niet-machinale remrand, wat zorgt voor een comfortabele en betrouwbare remervaring. Met 100mm inbouwruimte voor de naaf en 32 gaten is dit wiel compatibel met de meeste fietsen.

De zwarte sealed naaf biedt optimale bescherming voor de lagers en vermindert de wrijving tijdens het fietsen. Dit maakt dit wiel niet alleen duurzaam, maar ook snel en efficiënt. Het Origin8 Fixed Gear Voorwiel is de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een wiel dat sterk, betrouwbaar en stijlvol is.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Orange PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Orange PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten