Vragen?

Bel ons op 085-20 84 202 M-V van 10h tot 19h

De grootste online winkel voor fixie fietsen in Europa

U hebt niets in uw winkelwagen.

Promo

  Origin8 Voorwiel - Groen

  Sku: Delantera Origin 8 Verde pc

  Beschikbaarheid: In voorraad

  Normale prijs: € 65,00

  Speciale prijs: € 59,95

  preview next

  Artikel details

  Voorwiel Origin 8 voor Fixie, Single Speed en Race fietsen.
  Fabrikant: Origin 8.
  Kleur: groen.

  Origin8 Voorwiel - Groen

  Meer afbeeldingen

  Details

  voorwiel Origin 8 voor Fixie, Single Speed en Racefietsen:
  · 14-622 (700c).
  · Gewicht: 1,30 kgs.
  · Origin 8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  · 100mm inbouwruimte voor.
  · 32 hole.
  · Zwarte sealed naaf.

  Beschrijving

  De De Origin 8 velgen hebben een 42mm profiel en zijn populair onder fixie rijders, met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Dit wiel heeft geen machinale remranden. De remrand is geschilderd, dit betekent dat je op het geverfde gedeelte de remmen zult plaatsen.

  De wielen hebben een bredere zijkant dan de Weinmann velgen met meer aluminium om de kleur mooi te tonen. Wij raden radiaal gespaakte spaken aan om esthetische redenen, ondanks het feit dat deze manier van spaken minder sterk is dan gekruisde spaken. Als je liever dit wiel met gekruisde spaken hebt, geef dit dan aan in ´commentaar´ veld tijdens het aankoopproces.

  Origin 8 velgen hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x