Weinmann G42 Voorwiel - Groen

4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - Groen

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor.
  • 32 hole.
  • Zwarte sealed naaf.

Omschrijving

Het Weinmann G42 Voorwiel is een uitstekende keuze voor fietsers op zoek naar een betrouwbaar en stijlvol voorwiel. Met zijn 14-622 (700c) afmeting en 1,30 kg gewicht, is dit wiel zeer geschikt voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

De G42 42mm velgen en niet-machinale remrand zijn ontworpen voor maximale prestaties en duurzaamheid. De 100 mm inbouwruimte voor en 32 hole ontwerp maken dit wiel geschikt voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen.

De zwarte sealed naaf van het Weinmann G42 Voorwiel zorgt voor soepel draaiende en onderhoudsarme prestaties. Dit wiel is een geweldige keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbaar, sterk en stijlvol voorwiel voor zijn fiets.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten