Weinmann G42 Voorwiel - Blauw PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - Blauw PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, niet-machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor.
  • 32 hole.
  • Sealed naaf.

Omschrijving

Met het blauwe Weinmann G42 voorwiel geef je jouw fiets een sportieve uitstraling. Het wiel heeft een maat van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,30 kgs, wat zorgt voor een lichte en comfortabele fietservaring. De velgen hebben een diameter van 42mm en zijn voorzien van een niet-machinale remrand. Hierdoor heb je meer grip tijdens het remmen en kun je veiliger de weg op.

Het voorwiel heeft een inbouwruimte van 100mm en een 32 hole naaf die volledig afgesloten is van het stof en vuil. Hierdoor blijven de lagers goed gesmeerd en gaat het wiel langer mee. Daarnaast is het wiel eenvoudig te monteren en past het op vrijwel alle fietsen. Of je nu een racefiets, mountainbike of stadsfiets hebt, dit voorwiel is een uitstekende keuze.

Kortom, het Weinmann G42 voorwiel is niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Door de goede grip en lichtheid van het wiel krijg je meer controle over de fiets en kun je veilig en zorgeloos de mooiste routes rijden. Bestel daarom vandaag nog jouw blauwe G42 voorwiel en ontdek de voordelen van dit geweldige product!

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - Blauw PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - Blauw PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten