Weinmann G42 Voorwiel - HP

4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - HP

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor.
  • 32 hole.
  • zilveren naaf.

Omschrijving

Het Weinmann G42 Voorwiel HP is een wiel dat zeer geschikt is voor elke fanatieke fietser. Het wiel heeft een diameter van 14-622 (700c) en weegt slechts 1,30 kgs.

Dit wiel is voorzien van een G42 42mm velg en heeft geen machinale remrand. Het biedt een 100mm inbouwruimte voor en heeft 32 spaakgaten. De zilveren naaf is een mooi detail dat zorgt voor een strakke look en feel.

Samengevat is het Weinmann G42 Voorwiel HP een hoogwaardig product dat de prestaties van je fiets zal verbeteren en je het vertrouwen geeft om comfortabel te fietsen, zelfs op de moeilijkste terreinen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - HP

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - HP kochten, kochten ook

Recent bekeken producten